Verzenden en retourneren

Levering

Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Meubels worden op order gemaakt. Over het algemeen worden bestellingen binnen 1 á 3 werkdagen verstuurd mits op voorraad, tenzij anders vermeld. Dit is niet altijd mogelijk om door ons na te komen, soms zijn producten of materialen niet voorradig waardoor de levertijd kan oplopen. Indien wij de bestelde producten niet binnen 3 werkdagen kunnen versturen dan brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de verwachte levertijd.

Levering in Nederland verlopen via PostNL. In de meeste gevallen zal de aflevering binnen 3 werkdagen plaatsvinden tussen 9:00 en 18:00. Helaas kan Thimalo niet het moment van aflevering garanderen.

Pakket leveringen naar België of Duitsland worden verzonden via GLS.

Levering Thimalo meubels

Op de pagina van het desbetreffende meubel stuk vind je de verwachte levertijd. Indien het meubelstuk via meubel transport aangemeld wordt bij de transporteur zal na overleg met de transporteur in de meeste gevallen de levering binnen 1 á 3 werkdagen plaatsvinden.

Kosten

Verzendingen boven €150- binnen Nederland zijn gratis. Naar andere landen wordt wel verzendkosten berekend.


Retour

Voor producten niet van het merk Thimalo heeft U het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u adres naar Thimalo zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7 voor kleine pakketten en €13 voor grote pakketten, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Thimalo geretourneerd worden. Indien aan één van deze voorwaarden niet voldaan kan worden, is Thimalo in zijn recht om het retour te weigeren. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons opnemen via de contact pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in juiste orde en staat retour ontvangen is.

Maatwerk

Producten die op maat gemaakt worden door Thimalo aan de hand van de door u opgegeven specificaties welke afwijken van de standaard formaten of kleuren die door Thimalo gehanteerd worden zijn na succesvolle betaling definitief. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.