Thimalo meubels Zutphen

Op zoek naar leuke nieuwe meubels in Zutphen om je interieur te vernieuwen of het een opfrisbeurt te geven? Thimalo staat bekent om onze industriële en stoere meubels. Thimalo in Zutphen bied een breed scala van meubels aan maar ook maatwerk, mede hierom kunnen wij onze hoge kwaliteit meubels garanderen. Van eettafels en salontafels, tot wandplanken en grote bartafels met barkrukken.

Vrijwel al onze meubels zijn op maat te maken. Kan je toch nét niet vinden wat je zoekt? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen om het meubel maatwerk te bespreken of maak een afspraak via +31 6 3456 43 85 om uw wensen door te nemen.
Ons adres is: Bettinkhorst 23, 7232BP, Zutphen (alleen op afspraak)

Eiken eettafels
Ontdek onze op maat gemaakte eiken tafels
Bekijk collectie
Amerikaans notenhout tafels
Ontdek onze eettafels gemaakt met Amerikaans notenhout
Bekijk collectie
Salontafels
Configureer zelf je salontafel op maat
Bekijk collectie
Daniel eettafelstoel van Thimalo
Eettafel stoelen
Bekijk collectie
Eetkamerbanken
Bekijk collectie
Thimalo Gunther collectie
Alle kasten
Bekijk onze wandkasten, nachtkastjes, dressoirs en TV meubelen
Bekijk Collectie
Eiken wandplanken op maat van Thimalo met decoratie
Wandplanken op maat
Bekijk collectie
Eiken frutsel decoratie
Woon decoratie
Bekijk collectie

Nederlandse handgemaakte meubelen

Thimalo meubels

Bij ons vind je meubels die je niet bij je standaard saaie woonwinkel vind. In onze webshop kan je zelf je eigen meubel samenstellen met onze talloze opties, ook hebben we een hoop design meubels al voor jouw ontworpen.

Ontdek onze Thimalo meubels

Houtsoorten meubelen

Onze meubelen worden voor een groot gedeelte gemaakt uit massief eiken hout. Mede omdat wij zelf onze Thimalo meubels maken kunnen wij unieke en exotische houtsoorten gebruiken. Zie je iets of heb je een idee maar wil je bijvoorbeeld Amerikaans noten hout, Ipen of Wengé? Of heb je lieven een eettafel van beukenhout? Geen enkel probleem!

Onze Thimalo meubelen worden door ons zelf met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats in Zutphen om te zorgen dat jouw unieke meubel stuk de aandacht krijgt dat het hoort te krijgen. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen, gebruiken wij eikenhout uit Frankrijk en Duitsland. Wij gebruiken geen oost/midden Europees eikenhout vanwege de lagere kwaliteit. Het eikenhout wordt eerst 1 á 2 jaar buiten overdekt gedroogd waarna het een jaar lang de droogkamer in gaat voordat het hout gebruikt wordt om meubels van te maken.

Massief eiken tafels

Wij staan bekend om onze industriële en stoere eettafels. Wij kunnen eettafels met stalen en houten poten leveren.
Wij ontzorgen jou volledig, al onze meubels worden in onze werkplaats in Zutphen gemaakt en wij installeren de tafel bij jouw thuis.
Uiteraard kan je de meubels ook op komen halen.